Mindfulness
Mindfulness is een hype en gelukkig maar, want heel veel mensen hebben inderdaad baat bij meer tevredenheid, rust en helderheid in hun leven! Mindfulness komt uit het Boeddhisme en wordt al heel lang beoefend. Het heeft zijn effect al lang bewezen, heeft niets met ‘geloven’ van doen. In westerse taal wordt het aandachtstraining genoemd, je traint je denken en je bewust-zijn. Je kunt kiezen voor een kennismakingscursus in Amersfoort of Leusden. Of een op maat training op locatie bij je bedrijf.


Effecten:
•    verlaging van je stressgevoel (en verlaging aanmaak stresshormonen)
•    minder piekeren, meer rust in je hoofd (je voelt je ontspannen)
•    meer gevoel van zelfvertrouwen en kracht (maakt je blij van binnen)
•    ruimer zicht op de dingen waar je bij stilstaat (voelen, denken, handelen)

Al met al kom je meer en meer tevreden in je leven te staan, maak je makkelijker keuzes en ben je je meer in contact met jezelf tijdens het moment zelf.
Niet meer alleen bezig met morgen of gisteren, er komt ruimte waarin stilte /rust ervaren kan worden en nieuwe ideeën of impulsen kunnen ontspruiten. Dat maakt ons mensen blij, toch?

Waarom eigenlijk?
Het klinkt heel eenvoudig, er zitten echter ook addertjes onder het gras. Want je denken is snel en creatief, makkelijk afgeleid of door angst gestuurd. Hierdoor wil een deel van jou juist niet stilstaan en beschouwen! Het intrainen vraagt dus om nauwkeurige begeleiding, een open hart en een hele precieze afstemming tussen ontspanning en focus. Terugkerende elementen tijdens de cursus zijn hierin helpend: uitleg, toelichting, lichamelijke en geestelijke ontspanningsoefeningen, oefenen in bewust-zijn en onderlinge uitwisseling van ervaringen.

Doe je mee?
 

 
   

Contact:
tel. 06-44 55 81 10
email:
info@yourturn.nl


Werklocatie:
Vitavi, H. van Viandenstraat 15, 3817AA Amersfoort