Selecteer een pagina

Wat als je dagelijks leeft met pijn én met de gevoelens die je daarover hebt; woede, schaamte, schuld? Dan heb je waarschijnlijk al een hele zoektocht achter de rug.

In ‘Uitpijnen’ neemt de auteur je mee in haar eigen zoektocht naar oplossingen voor haar fysieke pijn. Hoe ga je om met onverklaarde lichamelijke klachten en hoe leer je ‘uitpijnen’? Het boek helpt de lezer op inspirerende én praktische wijze tot het doorbreken van de pijncirkel.

Yvonne Duinkerken (1965) is haptotherapeut en ervaringsdeskundige. Ze schreef dit boek om meer over pijn te begrijpen en als aanzet om te oefenen in voelen, verdiepen en verzachten.

‘Als de dokter geen ziekte kan vinden en behandelingen niet helpen, lees dan dit boek. Het roept je op de klacht als een signaal te zien en stil te staan bij je gevoelens. De klacht als gevolg van onbewuste emoties. Immers lichaam en geest zijn één. Je kunt zelf door na te denken en vragen te stellen openingen vinden. Je ziet het pas als je anders kijkt.’
– Marten Klaver, voormalig neuroloog en secretaris Stichting Emovere

‘‘Uitpijnen’ leert je niet alleen hoe je kunt omgaan met je pijn. Het zet vooral aan tot het onderzoeken van wat de pijn je wil vertellen. Welke (onverwerkte) emoties schuilen er achter de pijn en wat kun je doen om die emoties te verwerken? Een persoonlijk verhaal dat ontstaan is uit frustratie door gebrek aan adequate hulp in de zorg. Het biedt mogelijkheden, opdrachten en oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan.’
– Harry van Nie, haptotherapeut en hoofdredacteur Haptonomisch Contact

Yvonne Duinkerken
regio Amersfoort
06-44558110
info@yourturn.nl