Selecteer een pagina
yvonne duinkerken

Hallo, ik zal me hier even kort voorstellen, uitgebreid kennismaken kunnen we in een intake, voor korte vragen kun je me mailen of appen.

Persoonlijk:

Voor degene die mij nog niet kennen: Mijn naam is Yvonne Duinkerken, ik ben geboren in Haarlem in 1965, ben de jongste van 6 kinderen, en ben zelf moeder van 2 volwassen zoons.

Na de Havo en de Sociale academie ben ik me gaan scholen in Massage, Emotioneel lichaamswerk, Haptotherapie en Levensbrede coaching. In 1998 heb ik mijn bedrijf Your Turn opgericht. Ik heb 10 jaar een haptotherapie- praktijk gehad in Amersfoort . Daarnaast ben ik me ook gaan richten op coaching van mensen met Autisme en AD(H)D. Ik heb nu een praktijk aan huis, in Woudenberg en werk ook bij de mensen thuis als reizen een probleem is.
Ik werk individueel , soms met stellen en geef les en ervaringsgerichte trainingen aan kleine groepen. 

Zelf heb ik mijn leven veel pijn aan mijn lijf gehad, waardoor ik me heb kunnen ontwikkelen in het leren voelen en omgaan met (al dan niet verklaarde )pijn. Op fysiek en emotioneel gebied was ik vastgelopen, wat me heeft gevormd in wie ik ben geworden en wat mijn kwaliteiten zijn.

Zakelijk:
Ik werk als haptotherapeut, coach en trainer. Ik werk vooral als mezelf, los van de titels zet ik alle tools en vaardigheden in om jou te kunnen begeleiden naar minder stress en minder pijn. Kosten van individuele begeleiding zijn 66 of 88 euro voor de intake (afhankelijk van je inkomen), daarin bespreken we het vervolgtraject.

Vergoedingen gaan niet via de zorgverzekeringen

Ik ben niet aangesloten een beroepsvereniging, ziektekostenverzekeraars zijn niet bij mij aangesloten.

Manieren om toch iets vergoed te krijgen via een (gedeeltelijke) bijdrage aan een begeleidingstraject zijn via:

 Je werkgever: Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.

De arbodienst:  Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.  Bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie en ter voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

De belastingdienst (voor particulieren)

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

 

-Mochten de financiën onoverkomelijk voor je zijn, neem dan even persoonlijk contact met me op.